Vandværket har 720 forbrugere

Fra værket udpumpes årligt ca. 57.000 m3 vand til forbrugerne

Rent vand kommer fra hanen

Bestyrelsens mål er at videreudvikle vandværket
så det lever op til nuværende og kommende krav

TILMELDING til Ejby Strand Vandværk SMS service tjeneste.   Klik her

Hvis du skifter telefonnummer eller e-mailadresse bedes du huske, at opdatere dine informationer.

 

AFMELDING af Ejby Strand Vandværk SMS service tjeneste. Klik her

Ved afmelding af Ejby Strand Vandværk SMS service tjeneste, vil du ikke mere modtage informationer fra vandværket.

 

Betingelse for brug af Ejby Strand Vandværk SMS og e-mail servicetjeneste

Det er gratis for dig, at benytte denne tjeneste. Det er forbrugerens ret selv at vedligeholde og sikre at det er det rigtige mobilnummer og den rigtige e-mail adresse der er oplyst. Skifter du mobiltelefonnummer eller e-mail adresse bedes du opdatere dine informationer. Du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke mere ønsker at deltage i denne servicetjeneste. Afmelding foretages samme sted som tilmeldingen blev udført.

Selskab der udfører udsendelse af SMS service på Ejby Strand Vand Vandværk's foranledning: CPsms gateway, Compaya A/S, Palægade 4.2.tv, 1261 København K. CVR.nr. 31375428. Data opbevares sikkert på en database i Danmark.

Ved at tilmelde sig accepterer du, at Ejby Strand Vandværk må sende SMS til det oplyste mobiltelefonnummer eller e-mail til den oplyste e-mail adresse med informationer om vandværkets drift, om midlertidig afbrydelse af vandforsyningen,  om aflæsning af vandmåler, indkaldelse til generalforsamling og lignende almene informationer der vedrører vandværket og dets forbrugere.

Du bedes oplyse følgende: Forbrugers Mobilnummer, forbrugers navn og adresse, forbrugernummer, forbrugers e-mail adresse og eventuelt alternativt mobiltelefonnummer

Forbrugernummer kan findes på Betalingsoversigt fra april og oktober. Det er de 4 sidste cifre der skal benyttes, f.eks. 0892.